Bestuur

Hans Franke

mr. drs. H.J.M.G. Franke (1970)
Bestuur

  • Studie

De heer Franke studeerde aan de universiteit van Rotterdam Bedrijfskunde (financieel management) en Rechten (ondernemingsrecht). Na zijn studie heeft hij zeven jaar gewerkt als advocaat in Amsterdam en Den Haag (Corporate Finance) en heeft hij postdoctoraal onderwijs gevolgd op het gebied van Effectenrecht en Corporate Litigation bij de Grotius Academie van de Universiteit Nijmegen.

  • Onroerend goed

Vanaf 2005 is de heer Franke als adviseur betrokken geweest bij Wft-compliance ten behoeve van de financiering van een aantal onroerend goed projecten binnen en buiten Nederland. In 2015 is hieruit Thuisborg ontstaan, dat zich bezig houdt met het verzilveren van Nederlands eigen woningbezit. Voor het verbeteren van de mogelijkheden voor Nederlandse woningeigenaren en –investeerders hiervoor werd in 2016 de online marktplaats Borgplaats opgericht.

Cor Wijtvliet

C.A.M. Wijtvliet, (1956)
Bestuur

Cor Wijtvliet is een onafhankelijke analist. Hij publiceert over uiteenlopende onderwerpen en verzorgt tevens presentaties. Hij is tevens expert auteur voor de wekelijkse financiële Nieuwsbrief Crash Investor.